Li va deixar empremta

La confessió de la Llanos a ‘First Dates’: «‘High School Musical’ em va fer dubtar de la meva sexualitat»

La noia també va revelar en el ‘dating’ de Cuatro que Zac Efron és l’únic home que l’atrau al món

La confessió de la Llanos a ‘First Dates’: «‘High School Musical’ em va fer dubtar de la meva sexualitat»
1
Es llegeix en minuts

La Marta és una d’aquestes comensals que arriben a ‘First Dates’ amb les idees molt clares. Aquesta estudiant d’Arquitectura de 22 anys va entrar al restaurant de l’espai de Cuatro sabent perfectament el tipus de persona que volia trobar: «Busco una persona que no sigui tonta, m’és igual el físic. Ja pot venir Leonardo DiCaprio, que, si és tonto, em semblarà molt lleig».

Després d’aquesta declaració d’intencions, la Marta va conèixer la Llanos, una estudiant de Psicologia de 24 anys, que li va provocar una molt bona primera impressió: «M’ha fet il·lusió que fos una noia i que és guapíssima, és un ésser de llum. M’ha agradat molt el seu somriure i els seus ulls».

Una vegada assegudes a la taula, el cert és que les dues van disfrutar un sopar bastant amè en el qual es van adonar de la gran afinitat que tenien. De fet, totes dues van descobrir que una de les coses que tenien en comú era que els agradava ‘High School Musical’, sèrie de Disney que va deixar empremta en la vida de la Llanos: «A mi em va fer dubtar de la meva sexualitat».

Notícies relacionades

«Estava totalment enamorada de Zac Efron, però les coses han canviat, l’únic home que m’atrau en aquest món és ell, la resta no m’agraden perquè són... ¿Homes?», va explicar la Llanos en el trascurs del seu pas pel ‘dating’ presentat per Carlos Sobera.

EN ELABORACIÓ

Temes:

First dates