Així és el seu treball

Original Elias (‘Los Gipsy Kings’) publica el seu nou single, ‘La calle encendida’

El jove artista, del clan García Losada, va aparèixer en el ‘reality show’ de Cuatro

Original Elias (‘Los Gipsy Kings’) publica el seu nou single, ‘La calle encendida’
1
Es llegeix en minuts

Original Elias, conegut per ser del clan García Losada, una família provinent del barri madrileny de Caño Roto que va aparèixer el passat 2020 a ‘Los Gipsy Kings’, té nou treball musical. Elias és un artista polifacètic, músic, cantant, raper i actor que barreja el dance hall jamaicà amb el flamenc, el trap, el reggaeton i el hip-hop.

Notícies relacionades

El seu primer contacte amb la música va ser de molt jove amb els Chaveas Sound. De més adult va formar part diversos anys dels Yakis, una banda de flamenc i timba cubana com a cantant en què rapejava i tocava la percussió. Actualment forma part del segell discogràfic Zamara Music, en el qual ha tret diversos temes en solitari com ara ‘Shimbara’ i ‘Traketeo’, que ha arribat a més d’1 milió de reproduccions en menys d’un mes.

En els seus temes ha estat acompanyat d’altres amics artistes com ara Moncho Chavea i Omar Montes. El seu tema ‘Bebé’ compta ja amb 14 milions de reproduccions a Youtube, i ‘Mala’ amb més de 6 milions. La seva carrera es va veure impulsada per la seva carrera televisiva en el ‘reality show’ de Cuatro. El seu últim single és ‘La calle encendida’, un tema «que trencarà les discoteques quan s’obrin».

Temes:

Cuatro