Certa tensió

La política fa fracassar una nova cita a ‘First Dates’: «És un cavernícola»

L’Ángel va assegurar que no podria estar amb una persona d’esquerres, ideologia amb la qual l’Elena se sentia identificada

La política fa fracassar una nova cita a ‘First Dates’: «És un cavernícola»
1
Es llegeix en minuts

La política pot ser un dels principals motius pel qual una cita pot acabar en fracàs al restaurant de ‘First Dates’. Aquest és el cas de l’Elena, una empleada de banca madrilenya de 56 anys, que va tenir la premonició que l’Ángel no era la seva cita per la seva aparença clàssica i al conèixer que vivia al barri de Salamanca: «Cada un pot viure on vulgui, però se li veia que era de dretes a tres quilòmetres».

«A mi la ideologia política no m’importa si no entra en la conversa. És a dir, jo no parlo de política», va assegurar l’Elena en els primers totals a càmera que va realitzar en la seva participació en el format de Cuatro.

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que l’Elena va confirmar la seva primera impressió, ja que la política va entrar en la conversa que van tenir. De fet, l’Ángel va xocar amb ella quan li va revelar que era d’esquerres mentre jugaven a ‘El rasca del amor’, corroborant-li que es decantava més pel centredreta: «No podria estar amb una persona d’aquesta ideologia».

Notícies relacionades

«És que tenia tota la pinta per la manera de vestir, per la tallada de cabells i per tot. És cavernícola. ¿Com que li parles d’una relació oberta a un home tradicional, de dretes? ¿Això què és? No li entra al cap», va dir l’Elena després de conèixer la seva opinió sobre relacions liberals. «Molt malament. He estat a punt d’anar-me’n, però m’he quedat per respecte i educació», va afirmar l’Ángel.

En els minuts finals, les seves irreconciliables diferències van ser transcendentals en ‘La decisió final’, ja que cap dels dos va voler tenir una segona cita amb l’altre. «L’he vist amb tan poca gràcia i tan avorrit. No li he vist cap gràcia i estava desitjant marxar», va admetre l’Elena abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.