A ‘La Hora de La 1’

Mercedes Milá defensa el Govern per la seva gestió de la pandèmia: «Es van trobar un problema immens»

La presentadora considera que l’Executiu de Pedro Sánchez s’ha enfrontat «esplèndidament bé» a aquesta crisi

Mercedes Milá defensa el Govern per la seva gestió de la pandèmia: «Es van trobar un problema immens»
1
Es llegeix en minuts

‘La Hora de La 1’ va comptar aquest dilluns amb una convidada d’excepció. Mercedes Milá va participar al magazín matinal de TVE a través d’una videotrucada des de Menorca per celebrar el seu 70è aniversari i per recordar la seva extensa trajectòria a la televisió pública, la casa on va començar la seva carrera i a la qual està disposada a tornar per posar-se al capdavant d’un nou format. 

«Estaria encantada de tornar a TVE per fer entrevistes», va reconèixer la comunicadora a l’espai d’actualitat, abans d’afegir que «només cal asseure’s per parlar seriosament». Una postura que ja va manifestar fa uns dies a ‘La noche D’ amb Dani Rovira, afirmant que està disposada a iniciar les converses: «Això és qüestió de parlar amb Televisió Espanyola i acabar la meva vida on va començar». 

Durant la seva intervenció a ‘La Hora de La 1’, Mercedes Milá també es va pronunciar respecte a la crisi de la Covid-19, un tema en què no ha volgut «aprofundir» massa durant els últims mesos: «L’he seguit en titulars. L’he tingut en distància per no sentir-me malament». 

Notícies relacionades

Després d’agrair la «professionalitat i bondat» dels qui han estat treballant «en primera línia» per combatre el virus, la periodista va rompre una llança a favor de l’Executiu de Pedro Sánchez

«El Govern d’Espanya, i ho dic amb les lletres més grosses possibles, es va trobar amb un problema immens. Malgrat els defectes que hagi pogut tenir, l’han liderat esplèndidament bé», va assenyalar Milá, conscient que la seva opinió podia generar certa controvèrsia: «Ara és quan em caurà una pluja de crítiques espantoses, que estic disposada a assumir».