Exclusiva YOTELE

Jesús Cintora acomiada un dels directors de ‘Las cosas claras’ de manera fulminant

És la segona baixa recent a l’equip de direcció del magazín de migdia de TVE

Jesús Cintora acomiada un dels directors de ‘Las cosas claras’ de manera fulminant
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Turbulències a ’Las cosas claras’. El magazín d’actualitat de TVE ha canviat la seva estructura executiva després que Jesús Cintora hagi decidit acomiadar de manera fulminant Carlos Arévalo, un dels professionals que l’acompanyaven en la direcció del programa, segons ha conegut en exclusivaYOTELE.

La sortida d’aquest professional, que es va produir fa dues setmanes, se suma a la baixa causada a l’equip de directors per Nacho García Mostazo, que va començar al novembre com a subdirector i al tornar de les vacances de Nadal ja no era al projecte.

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal, es tracta de dos professionals reputats en el sector i ben considerats dins de la redacció. Abans de la seva incorporació a ‘Las cosas claras’, Carlos Arévalo va ser subdirector de ‘Las mañanas de Cuatro’ (també amb Jesús Cintora) i de la tertúlia d’actualitat de Telemadrid ‘120 minutos’. Va formar part de l’equip de producció de ‘Sálvame Deluxe’. 

Per la seva part, Nacho García Mostazo ha sigut director de ‘Los desayunos de TVE’ i de ‘La Mañana de La 1’, amb María Casado com a presentadora dels dos programes, i editor de ‘La Noche’ al Canal 24 Horas. També ha sigut director general de mitjans de la Comunitat de Madrid amb Isabel Díaz Ayuso.

Notícies relacionades

Actualment, ‘Las cosas claras’ està dirigit per Noelia Otero –per part de Lacoproductora– Christiane Yadira de Ugarte, professional de la plantilla de RTVE, i Jesús Cintora, que té el control editorial de l’espai.  

El magazín de migdia, que el 16 d’abril complirà 5 mesos en antena, ha elevat les dades d’audiència de La 1 des de la seva estrena respecte a l’oferta que hi havia anteriorment. No obstant, els seus resultats estan per sota de les expectatives i la seva evolució mensual presenta una tendència a la baixa, com reflecteix l’anàlisi de YOTELE publicat dimecres 24 de març. 

Temes:

TVE