Després de les dues primeres entregues

Mediaset expulsa Antonio David Flores de tots els seus programes després del demolidor testimoni de Rocío Carrasco

L’estrena de la docusèrie té com a primera conseqüència la sortida del col·laborador de ‘Sálvame’ i del debat dels ‘realitys’

Mediaset expulsa Antonio David Flores de tots els seus programes després del demolidor testimoni de Rocío Carrasco
1
Es llegeix en minuts

El tremend testimoni de Rocío Carrasco ja ha tingut conseqüències. Mediaset ha decidit prescindir d’Antonio David Flores com a col·laborador en tots els seus programes, com avança Isra Álvarez a ‘20 minutos’ i ha verificat YOTELE amb fonts oficials de Mediaset: «No està prevista la seva participació en programes».

Aquesta decisió del grup audiovisual arriba després que la filla de Rocío Carrasco relatés l’infern viscut amb Antonio David Flores durant el seu matrimoni i després de la seva separació, detallant moments escabrosos, dolorosos i molt impactants fins a ara desconeguts relatius al pare dels seus fills, a qui no anomena en cap moment («no em fa bé») i defineix com un ésser maquiavèl·lic. 

Notícies relacionades

Aquestes demolidores declaracions a Telecinco han generat reaccions en tots els àmbits de la societat. Una de les més destacades ha sigut la d’Irene Montero, ministra d’Igualtat, que va publicar un fil en el seu compte oficial de Twitter amb la seva opinió: «El seu testimoni és el d’una víctima de violència de gènere. Quan una dona denuncia públicament la violència pot ser qüestionada o ridiculitzada. Per això és important el recolzament». #RocioYoSiTeCreo".

EN ELABORACIÓ