Amor a l’instant

Dos pares divorciats viuen un enamorament sobtat a ‘First Dates’: «No tindria una cita, en tindria mil»

El programa de Cuatro va encertar a l’unir dos comensals entre els quals es va crear una connexió única des del primer moment

Dos pares divorciats viuen un enamorament sobtat a ‘First Dates’: «No tindria una cita, en tindria mil»
1
Es llegeix en minuts

L’amor a primera vista sí que existeix, i sinó que ho diguin als espectadors de ‘First Dates’, que aquesta setmana van poder observar com dos comensals del programa s’enamoraven per complet des del primer moment. 

L’Adrián i la Zahyra són dos pares separats que acudien al format presentat per Carlos Sobera per trobar una segona oportunitat en l’amor. Des del primer instant en què es van veure no van poder ocultar la connexió entre tots dos. 

Notícies relacionades

Els dos es van atrevir a explicar-se detalls de la vida personal i es van adonar que, tot i que tenien històries molt diferents, s’entenien perfectament. Per exemple, després que la jove reconegués tenir moltes inseguretats, ell va voler llançar-li un bonic missatge: «El que tens jo crec que més que pors són valors i això ho superarem junts», li va dir en una clara declaració d’intencions. 

La química i l’entesa van fer que s’obrissin completament fins al punt d’acabar la nit amb una declaració d’amor, un petó entre tots dos i volent repetir cita junts. «No tindria una cita, en tindria mil», li va deixar anar l’Adrián a la Zahyra en un clar exemple que els enamoraments sobtats sembla que sí que existeixen. 

Temes:

First dates