A Twitter

Alba Carrillo esclata contra Ana Rosa per defensar Rocío Carrasco: «¿Per què donem diferent tracte?»

La col·laboradora ha criticat unes paraules de la presentadora pel seu «diferent tracte»

Alba Carrillo esclata contra Ana Rosa per defensar Rocío Carrasco: «¿Per què donem diferent tracte?»
2
Es llegeix en minuts

En els últims dies no es parla de cap altra cosa a Mediaset. La sèrie documental sobre Rocío Carrasco ha causat irritació fins i tot abans de la seva emissió i en tots els programes de la cadena s’han rescatat les polèmiques en les quals s’ha vist embolicada tant la mateixa Rocío com el seu exmarit Antonio David Flores i la seva filla Rocío Flores. Com és lògic, tant presentadors com col·laboradors han volgut deixar clara la seva postura i s’han posicionat a favor o en contra de Rocío en funció del que cadascú coneix de la història. Aquest posicionament ha provocat enfrontaments directes entre alguns tertulians en els últims dies i l’últim ha estat protagonitzat per Alba Carrillo i Ana Rosa Quintana, tot i que a través de les xarxes socials.

Tot ha començat amb un comentari que Rosa Villacastín ha llançat en el seu perfil de Twitter: «Ha calculat Rocío Carrasco el mal que està fent als seus fills? Per què, si tant ha patit, no va acudir, sense càmeres ni diners pel mig, a les crides de la seva filla? Per què ara? Molts interrogants». Aquesta opinió va ser comentada per Ana Rosa amb un senzill: «No puc estar més d’acord amb tu»

I aquest simple comentari ha sigut suficient perquè la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’, programa que produeix Quintana, respongués de forma taxativa a la presentadora: «Heu calculat que AR té a la seva taula un «senyor» que va deixar de parlar al seu fill anys però mai l’has jutjat de mal pare? A les dones se’ns exigeixen unes obligacions respecte a la maternitat que als homes NO. I hi ha gent que ajuda que aquesta idea masclista es fomenti».

Notícies relacionades

Aquest comentari, pretenia fer una al·lusió directa a Alessandro Lequio, col·laborador d’’El programa de Ana Rosa’, que durant anys no va parlar-se amb el seu fill Clemente. De fet, no va recuperar la seva relació amb ell fins que van posar junts en una revista del cor, moment en què van anunciar la seva reconciliació. De fet, Alba va publicar la portada en el seu perfil de Twitter acompanyada del missatge: «Per què donem un tracte diferent a homes i dones? IGUALTAT per a Rocío».

No obstant, Ana Rosa no va ser l’únic objectiu de crítiques d’Alba. La finalista de ‘Supervivientes’ es va mostrar molesta per la subjectivitat amb la que es va tractar el tema a ‘Sábado Deluxe’: «Que María Patiño sigui la que més m’agrada de la taula del debat del Deluxe, diu molt del nivell d’‘objectivitat de la taula’.