YOTELE en la presentació

‘Caronte’ aterra a Cuatro de la mà de Roberto Álamo: «S’obstina a aconseguir justícia, no una venjança»

Mediaset ha presentat la nova ficció que es veurà a la seva segona cadena després d’anunciar la seva estrena per a Telecinco

‘Caronte’ aterra a Cuatro de la mà de Roberto Álamo: «S’obstina a aconseguir justícia, no una venjança»
2
Es llegeix en minuts

Cuatro ha presentat davant els mitjans ‘Caronte’, la seva nova aposta de ficció pròpia en una roda de premsa a la qual ha assistit YOTELE. Aquesta estrena s’emmarca dins d’un pla de rellançament que Mediaset té pensat per a la seva segona cadena. Així, a la pròxima estrena de ‘Mujeres al poder’ se li unirà pròximament ‘Caronte’, el ‘Tierra de nadie’ de ’Supervivientes’ i un nou programa en ‘prime time’ presentat per Risto Mejide.

‘Caronte’ és un thriller judicial protagonitzat per Samuel Caronte, un agent de policia que és empresonat injustament per un delicte que no va cometre, interpretat per Roberto Álamo. Durant la seva estada a la presó, aprofita per convertir-se en advocat i així poder demostrar la seva innocència: «És un personatge amb moltes arestes. Un policia amb un vida difícil que ha estat 10 anys a presó per un delicte que no va cometre».

«Al sortir, l’expolicia té tres objectius: ajudar com a advocat altres persones que es troben en la situació que ell va viure, trobar a qui el va acusar i, per a mi la més important, recuperar l’amor i l’afecte de la seva família», va assegurar l’actor sobre el personatge protagonista de la nova sèrie de Mediaset.

Carlos Hipólito interpreta el comissari Paniagua, que en les seves pròpies paraules es tracta d’«un personatge molt tèrbol, el dolent de la sèrie». Respecte a encarnar aquest personatge, assegura que «m’ha fascinat fer-lo perquè sempre em solen donar el paper de bo. És sinistre i poc a poc anirem veient com va ser ell qui el va posar a la presó i com Caronte s’enfrontarà a ell durant tota la sèrie per desemmascarar-lo».

Però Caronte no estarà sol en el seu afany. Durant la sèrie l’acompanyarà Marta Pelayo, a qui dona vida Miriam Giovanelli, que assegura que el seu personatge «és l’antítesi de Caronte. Es complementen molt bé perquè es converteixen en socis després de la seva sortida de la presó». També serà important el paper d’Álex Villazan, que interpreta el fill de Caronte, de qui només sabem que «està perdut en la vida per l’absència del seu pare i per pertànyer a una família desestructurada».

Notícies relacionades

«És una història en la qual el personatge principal s’obstina a aconseguir simplement la justícia, no la venjança, tot i que se solen confondre», va afirmar Manuel Villanueva, director general de continguts de Mediaset España.

‘Caronte’ és una sèrie producció de Mediaset España i Big Bang Media que es podrà veure «de forma imminent» a Cuatro. La ficció, que es troba disponible a la plataforma de vídeo sota demanda ‘Amazon Prime Video’ des de fa un any, està composta per 13 capítols de 70 minuts.

Temes:

Cuatro