Amb el tema ‘The Lucky One’

Uku Suviste tornarà a representar Estònia a Eurovisió 2021

El cantant acudirà al festival europeu després de repetir victòria a l’’Eesti Laul 2021’ després d’aconseguir el recolzament majoritari del públic

Uku Suviste tornarà a representar Estònia a Eurovisió 2021
1
Es llegeix en minuts

Estònia ja ha escollit el seu representant a la pròxima edició del Festival d’Eurovisió. Uku Suviste ha tornat a proclamar-se guanyador de l’’Eesti Laul 2021’, la preselecció eurovisiva organitzada per la cadena pública estoniana, amb ’The Lucky One’ (L’afortunat), un tema compost en anglès.

Suviste va aconseguir el bitllet per a Rotterdam 2021 després d’aconseguir el recolzament majoritari de l’audiència estoniana a la súper final a tres, imposant-se a Jüri Pootsmann i Sissi, els altres artistes més votats pel públic i el jurat professional a la primera fase d’aquesta gala, celebrada al Saku Suurhall, pavelló on Rosa va representar a Espanya a Eurovisió 2002.

Notícies relacionades

Amb la reelecció d’Uku Suviste, Estònia intentarà classificar-se i buscar un bon lloc a la gran final de la pròxima edició del Festival d’Eurovisió. Abans de la cancel·lació de l’anterior edició, a Tel Aviv 2019, Victor Crone, finalista del Melodifestivalen 2020, es va haver de conformar amb la 20a posició gràcies als 76 punts que va obtenir amb ‘Storm’.

EN ELABORACIÓ.