En el seu blog

Jorge Javier demana «enterrar el trogloditisme ideològic» en la seva nova crítica a Vox

El presentador assegura que a Espanya ha abundat durant moltíssims anys «l’home heterosexual cafre i masclista»: «Ara ha vingut la ultradreta a xiuxiuejar-li que s’estava amariconant»

Jorge Javier demana «enterrar el trogloditisme ideològic» en la seva nova crítica a Vox
1
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez torna a carregar contra Vox. El presentador de ‘Sálvame’ ha demanat enterrar «el trogloditisme ideològic que ha nascut a l’empara d’una època tan complicada» a l’última entrada que ha escrit en el seu blog de ‘Lecturas’: «Quines coses han hagut d’aguantar les dones i que poc que s’han queixat. Gràcies a elles som més lliures, més solidaris, més moderns».

«En aquest país ha abundat durant moltíssims anys l’home heterosexual cafre i masclista. Hi va haver una època en la qual semblava que intentava reciclar-se, però ara ha vingut la ultradreta a xiuxiuejar-li que s’estava amariconant i l’home amb pel al pit portador de valors eterns ressorgeix del seu podrit discurs per emmetzinar l’ambient», continua l’escrit del comunicador.

«Diuen que després de la pandèmia es produirà una rèplica dels feliços anys vint on triomfaran les ganes de viure i el gust pel sexe. Tant de bo Espanya es converteixi en una sucursal de Sodoma i Gomorra, Santiago Abascal en el seu aparcacotxes i Macarena Olona en la senyora del guarda-roba. Just després d’escriure això veig a la tele que una pandèmia va propiciar el pas de l’Edat Mitjana al Renaixement»

D’altra banda, Vázquez també va recordar una anècdota familiar del seu pare quan es dutxava per simbolitzar el masclisme que hi havia a les cases de moltes famílies en el passat, i que també continua sent present: «Me’n vaig anar de casa als vint-i-cinc anys i no recordo que mai es preparés ell solet la tovallola i la muda».

Notícies relacionades

«Quines coses han hagut d’aguantar les dones i que poc que s’han queixat. Gràcies a elles som més lliures, més solidaris, més moderns», assegura Jorge Javier Vázquez en aquesta bitàcola.

EN ELABORACIÓ.