Després de ‘Destino Eurovisión’

Eurovisió: Blas Cantó i TVE posen data d’estrena al videoclip de ‘Voy a quedarme’

Eurovisió: Blas Cantó i TVE posen data d’estrena al videoclip de ‘Voy a quedarme’
2
Es llegeix en minuts

El compte enrere per a l’estrena del videoclip de ‘Voy a quedarme’ és a punt d’acabar-se. Després de ‘Destino Eurovisión’, Blas Cantó estrenarà el videoclip de la cançó amb què representarà Espanya a la pròxima edició del Festival d’Eurovisió el dilluns 8 de març, a partir de les 10.00 hores, a la web de RTVE.

Segons recull la nota de premsa, l’artista avança que ha volgut explicar la història real rere la cançó en aquest vídeo, realitzat per Alicia del Viso, que també s’estrenarà el mateix dilluns a les 18.00 hores al canal oficial d’Eurovisió a Youtube: «Per mi és important comunicar-ho d’una manera visual i ha sigut molt emocionant gravar-lo».

«Està perfectament plasmat perquè és una història real, no és res inventat. És una cosa que està passant cada dia. Hi ha gent que se’n va, però que es queda amb nosaltres i nosaltres prometem ser-hi per sempre. I, al final, és del que es tracta: de ser honestos i explicar què està passant ara dins meu. Tots els espectadors, fins i tot si no entenen la lletra, notaran l’emoció que hi ha rere ‘Voy a quedarme’, explica l’artista.

El públic va escollir el 19 de febrer a ‘Destino Eurovisión’ la cançó amb què Blas Cantó participarà a la 65a edició del certamen europeu: ‘Voy a quedarme’. Una balada composta pel representant espanyol amb Leroy Sánchez, Daniel Ortega ‘Dangelo’ i Dan Hammond, en què mostra la seva sensibilitat i tots els seus registres vocals.

Eurovisió 2021, més a prop de celebrar-se presencialment a Rotterdam: aquest és el pla de la UER

Eurovisió 2021, més a prop de celebrar-se presencialment a Rotterdam: aquest és el pla de la UERLa Unió Europea de Radiodifusió i les emissores organitzadores NPO, NOS i AVROTROS han anunciat aquesta setmana la seva determinació a celebrar l’Eurovisió 2021 a Rotterdam al maig. La ciutat amfitriona acollirà els 40 artistes i delegacions –després de la retirada d’Armènia aquest divendres–, que hauran de seguir un extens protocol de salut per garantir la seguretat dels assistents.

Notícies relacionades

El protocol detalla les mesures contra la pandèmia de Covid-19 obligatòries per a totes les persones acreditades (treballadors i concursants). Indicacions compleixen amb les directrius de l’Institut Nacional Holandès de Salut Pública i Medi Ambient i coincideix amb les de grans esdeveniments similars, com les principals competicions esportives.

També han assenyalat que el protocol es pot ampliar en qualsevol moment atenent l’evolució de la pandèmia i es posarà en marxa abans que aterrin els artistes i les delegacions a Rotterdam. Així mateix, si les circumstàncies empitjoren o és viable el trànsit de persones entre països, els organitzadors es veurien obligats a canviar de pla.