¿Barça o Madrid?

La sorprenent reacció de Pedrerol al gol de Piqué que posa en dubte de quin equip és

El presentador d’Atresmedia va fer parlar molt per com va celebrar la victòria de l’equip català al partit de la Copa del Rei contra el Sevilla

La sorprenent reacció de Pedrerol al gol de Piqué que posa en dubte de quin equip és
1
Es llegeix en minuts

Josep Pedrerol és un dels periodistes especialitzats en futbol més coneguts de la televisió. En una persona tan vinculada a l’esport més seguit a Espanya, una de les primeres preguntes que sorgeixen és de quin equip és seguidor. Aquesta és una de les grans incògnites que sempre han envoltat el presentador, però que en un vídeo d’‘El Chiringuito de Jugones’, es podria haver desvelat. 

En algunes ocasions, col·laboradors de l’espai de Mega han donat a entendre que el periodista és fidel al Reial Madrid. Per la seva banda, ell sempre ha assenyalat multitud de vegades ser aficionat del F.C. Barcelona, cosa que ha creat una gran confusió entre els seguidors dels dos equips. 

Notícies relacionades

Aquest dimecres l’equip català va guanyar el Sevilla a la pròrroga gràcies a un gol de Piqué. En un vídeo publicat a ‘El Chiringuito Insiders’, el canal de Youtube del programa, es va poder veure la reacció que va tenir Pedrerol quan el Barça eliminava l’equip andalús de la Copa del Rei. 

En el fragment es pot veure Jota Jordi celebrar amb gran alegria el gol decisiu del seu equip. No obstant, el que més va cridar l’atenció del vídeo va ser veure el presentador català celebrar-ho també de forma molt eufòrica, el que pot aclarir una mica més que, tal com sempre ha defensat, és seguidor blaugrana.