Canvis de programació

L’homenatge que Mediaset li farà a Quique San Francisco aquesta mateixa nit

Cuatro recupera aquest dilluns les entrevistes que l’actor va concedir a ‘Mi casa es la tuya’ i ‘Chester’ fa uns anys

L’homenatge que Mediaset li farà a Quique San Francisco aquesta mateixa nit
1
Es llegeix en minuts

Mediaset alterarà la seva programació per homenatjar Enrique San Francisco, que va morir aquest dilluns per una pneumònia. Cuatro emetrà aquesta nit, a partir de les 22.45 hores, les entrevistes que l’actor va concedir a ‘Mi casa es la tuya’ i ‘Chester’ fa uns anys, tal com ha revelat Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ i les xarxes socials de la cadena.

En la conversa que va tenir amb Bertín Osborne al primer espai, San Francisco va narrar la tortuosa joventut de la seva mare, que va exercir com a mare soltera, i del seu pare, l’actor Vicente Haro, a qui no va conèixer fins a complir els 17 anys. Relatarà també com va viure la relació amb el seu progenitor i amb el seu padrastre, de qui va decidir mantenir el cognom.

Notícies relacionades

L’intèrpret de sèries com ‘Gym Tony’ o ‘Cuéntame cómo pasó’ va fer un repàs per altres moments que han marcat la seva vida. Un dels més durs va ser l’etapa de les seves addiccions, motiu pel qual va fracassar la seva relació amb Rosario Flores, tot i que d’aquell temps va sorgir un gran vincle d’amistat amb altres membres de la família Flores, com el que va mantenir amb Antonio Flores fins a la seva mort.

EN ELABORACIÓ.

Temes:

Cuatro