Audiències febrer

Atresmedia lidera davant de Mediaset amb un canal menys per segon mes; Telecinco guanya a Antena 3, que bat rècord

La cadena de Fuencarral lidera per 30è mes consecutiu mentre que la de San Sebastián de los Reyes obté el seu millor mes des de novembre del 2015

Atresmedia lidera davant de Mediaset amb un canal menys per segon mes; Telecinco guanya a Antena 3, que bat rècord
1
Es llegeix en minuts

Telecinco ha liderat el mes de febrer amb un 15,2% de mitjana. La cadena acumula 30 mesos consecutius de lideratge i ho fa, a més, marcant el seu millor febrer en sis anys. Per la seva part, i tot i que es queda amb la segona posició, Antena 3 (14,3%) puja set dècimes respecte al mes passat i aconsegueix la seva millor mitjana mensual des de novembre del 2015, com apunta l’informe de Dos30.

Telecinco, amb ‘La isla de las tentaciones’ com a aposta principal, lidera la franja del matí gràcies a ‘El programa de Ana Rosa’ i la tarda amb ‘Sálvame’. No obstant, tant la sobretaula com el ‘prime time’ són per a Antena 3, que sobretot en aquest tram despunta amb el trio d’asos ‘Pasapalabra’, ‘Antena 3 Noticias’ i ‘El Hormiguero’, que se sumen a l’èxit de sèries com ‘Mujer’ i ‘Mi hija’.

Quant a La 1, la pública anota mínim mensual amb un 8,6% de mitjana. El model d’emissió de les seves principals apostes (en l’‘access’), unit a la falta d’una aposta forta en el ‘prime time’ i baixos registres en gairebé totes les franges, han fet que la cadena caigui fins al seu pitjor mes de la història.

Notícies relacionades

El rànquing al complet quedaria així: Telecinco (15,2%), Antena 3 (14,3%), La 1 (8,6%), autonòmiques (8,5%), temàtiques de pagament (8,5%), La Sexta (7%), Cuatro (5,1%), La 2 (2,9%) i autonòmiques privades (0,4%).

En elaboració.