Audiències informatius

‘Antena 3 Noticias’ són els informatius líders per catorzè mes consecutiu

Telecinco torna a ocupar el segon lloc mentre que el ‘Telediario’ de La 1 cau 1,6 punts

‘Antena 3 Noticias’ són els informatius líders per catorzè mes consecutiu
1
Es llegeix en minuts

Els informatius d’Antena 3 són líders el febrer per catorzè mes consecutiu. ‘Antena 3 Noticias’ aconsegueix, en la mitjana general, un 19,2% i gairebé 3 milions d’espectadors, millorant en dues dècimes el resultat de gener. El segon lloc és per a ‘Informativos Telecinco’, que millora però es queda lluny del seu rival amb un 14,5%. Quant al ‘Telediario’ de La 1, que aquest mes estrenava nova imatge, perd 1,6 punts i firma un 10,8%. Antena 3 és líder amb els seus informatius de sobretaula i nit de dilluns a diumenge. La primera edició amb Sandra Golpe fa una mitjana un 20,4% davant el 15,1% de Telecinco en aquesta franja. Per la seva part, el ‘Telediario’ es conforma amb un 11,7% en el millor dels seus informatius. La Sexta aconsegueix una mitjana d’un bon 10,5% sense coincidir amb la resta d’informatius.

Quant a la nit, l’informatiu de Vicente Vallés acumula un brutal 20,9% de mitjana amb 3.666.000 espectadors. Pedro Piqueras queda enrere amb un 14,3%, tres dècimes més que el mes anterior, mentre que el ‘Telediario’ cau a un 10,2%. Prèviament, ‘La Sexta Noticias’ en la seva edició nocturna marca un 6,9%, perdent una mica més d’un punt respecte a gener.

Notícies relacionades

Els caps de setmana, Matías Prats i Mónica Carrillo lideren tant al migdia com a la nit. La primera edició aconsegueix un 18,5% davant el bon 16,1% de Telecinco a aquella mateixa hora i l’11,6% de La 1. La segona obté un resultat més ajustat amb una altra victòria per a Antena 3 amb un 14,3% seguida d’un 12,6% per a Telecinco i un fluix 10,2% per a La 1.

Pots consultar aquí les audiències del mes de febrer al complet.