És actriu

Una participant de ‘La isla de las tentaciones’ forma part de l’elenc de ‘El Internado: Las Cumbres’

Lara Blanchard va saltar a la fama després de convertir-se en temptadora de la tercera edició del ‘reality’

Una participant de ‘La isla de las tentaciones’ forma part de l’elenc de ‘El Internado: Las Cumbres’
1
Es llegeix en minuts

Inesperada connexió entre ‘La isla de las tentaciones’ i ‘El Internado: Las Cumbres’. El programa de Telecinco i la sèrie d’Amazon Prime Vídeo tenen un nexe comú. L’actriu Lara Blanchard forma part del repartiment de la ficció i és una de les temptadores de l’actual edició del ‘reality’. 

Després de l’estrena de la sèrie, la mateixa intèrpret ha volgut compartir a les seves xarxes socials la seqüència en què participa i en la qual la podem veure donant vida a una infermera i compartint escena amb un dels protagonistes, Joel Busqued. En concret, la seva aparició té lloc al sisè episodi de la temporada del ‘reboot’ de ‘El Internado’ que la plataforma de pagament va estrenar el 19 de febrer en exclusiva. 

Notícies relacionades

La seva participació és un dels primers treballs mediàtics de la de Pontevedra, que té una gran experiència al món del modelatge i de la publicitat, malgrat tenir tan sols 24 anys. 

L’estrena de la sèrie ha coincidit amb l’emissió de la tercera temporada de ‘La isla de las tentaciones’ en què Blanchard participa com a temptadora. En el que de moment s’ha pogut veure del programa, la gallega ha mostrat interès pel Raúl, amb qui ja ha tingut alguna cita.