Gran ovació a ‘Eso que tú me das’

El documental de Pau Donés commou les xarxes: «Gràcies pel teu exemple de vida»

La xerrada pòstuma del cantant, gravada al costat de Jordi Évole dies abans de la seva mort, va ser aplaudida per la seva gran lliçó

El documental de Pau Donés commou les xarxes: «Gràcies pel teu exemple de vida»
3
Es llegeix en minuts

La Sexta va emetre ahir a la nit amb molt èxit ‘Eso que tú me das’, el documental de Pau Donés gravat al costat de Jordi Évole dies abans de la seva mort. El cantant va llançar un missatge vitalista malgrat que el seu desenllaç provocat pel càncer que patia era a prop.

Durant la xerrada al costat del periodista, Donés va parlar de la importància d’aprofitar el regal de la vida: «Des del primer dia que em van dir que estava malalt em van dir que em moriria. Però a mi el que m’interessa és una altra cosa, la vida». Les seves paraules van commocionar les xarxes socials, on es van multiplicar els missatges d’agraïment al cantant de Jarabe de Palo pel seu valor i la seva lliçó.

«Viure, donar les gràcies i no odiar... Amb aquestes tres coses seríem tan feliços. Senyor Pau Donés, gràcies a tu», va escriure India Martínez. Un altre cantant, Miki Núñez, va elogiar l’artista: «Tant de bo algun dia, com a ‘artista’ i persona, pugui arribar a ser un 10% del que va ser (i és, perquè mentre ho recordes, segueix viu) Pau Donés». «I nosaltres mentrestant preocupats per les nostres ‘coses importants’», va dir el còmic Dani Martínez

Notícies relacionades

«Admirava Pau Donés, però després de #EsoQueTúMeDas ja és una Admiració total. Un home extraordinari i amb una enteresa digna de ser destacada. I després ens preocupem per tonteries... Gràcies per aquesta lliçó, Pau», va escriure el periodista esportiu Alfredo Martínez. Mónica Carrillo també va agrair Jordi Évole per «empassar-se saliva i fer-ho possible»: «Tant de bo aprenguem tots de l’acceptació i les ganes d’aferrar-nos a la vida de Pau».

Missatges de rostres coneguts que es van sumar a altres d’usuaris anònims que també van mostrar la seva gratitud amb Pau Donés.

Temes:

Pau Donés