Moment incòmode

Jorge Javier s’estrena a ‘MYHYV’ un pretendent que el deixa plantat: «¿Això serà sempre així?»

Alberto, de 27 anys, ha acudit a plató per dir que no vol conquerir el presentador de ‘Sálvame’

Jorge Javier s’estrena a ‘MYHYV’ un pretendent que el deixa plantat: «¿Això serà sempre així?»
2
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez ha començat amb mal peu la seva etapa a ‘Mujeres y hombres y viceversa’. El conductor de ‘Sálvame’ s’ha estrenat aquest divendres al ‘dating show’ de Cuatro com el primer tronista gai de la seva història, però ho ha fet amb polèmica. Alberto, el seu primer pretendent, ha reculat i ha decidit en directe que no vol conquerir el presentador estrella de Mediaset

«Em fa una mica de vergonya ser aquí. Em sento com un senyor gran», confessava Jorge Javier entre rialles al seure per primera vegada al tron del programa. «Aquests dies m’he preguntat si he fet bé o malament, he demanat l’opinió d’amics i companys», explicava abans de justificar el seu fitxatge: «En aquesta època és molt complicat conèixer algú. Tinc aplicacions. ¿Quina diferència hi ha entre quedar amb un de Tinder o un altre que surti per la tele?». 

Més endavant, Alberto ha entrat al plató i ha sorprès a tothom amb la seva inesperada decisió. Després de presentar-se, ha comunicat que no vol conèixer Jorge Javier: «Agraeixo aquesta oportunitat. Pensava que estaria al 100% i volia deixar una cosa que tenia a fora. No vull fer-te perdre el temps». «Mira, que bona persona», ha apuntat el tronista amb la seva habitual ironia. 

«Vull lluitar pel que tinc a fora i prefereixo cedir el meu lloc a una altra persona», ha explicat Alberto, de 27 anys. Sense donar crèdit al que estava passant, Jesús Vázquez no ha ocultat el seu enuig amb el jove: «Podies haver-ho dit abans i ens hauríem estalviat això». «¿Però això serà sempre així?», ha preguntat Jorge Javier.

L’enuig de Jesús Vázquez amb Alberto

Notícies relacionades

El presentador de ‘MYHYV’ ha intentat aclarir aquesta incòmoda situació: «A la fitxa que tinc diu que estaves deixaxnt una relació». «Això és la primera vegada que passa en la història del programa», ha comentat Nagore, a qui Jorge Javier ha respost: «¿I me l’he de menjar jo?»

Finalment, Jesús Vázquez s’ha posat seriós i ha esbroncat Alberto: «Si venies a dir això i tenir el teu minut de programa, ho podries haver dit abans de començar. T’ho dic molt seriosament. No m’emprenyo gairebé mai, però em sembla una presa de pèl i una falta de respecte, tant al programa com a Jorge». «Si no t’importa, et demanaré que surtis de plató. Moltes gràcies per fer-nos perdre el temps», ha conclòs.