Explica què és

La visió de l’amor de la Laura atrapa a la seva cita a ‘First Dates’: «Estic en una relació asexual liberal»

La jove va acudir al programa i va explicar el tipus de relació que té en aquest moment i el que està buscant ara mateix

La visió de l’amor de la Laura atrapa a la seva cita a ‘First Dates’: «Estic en una relació asexual liberal»
1
Es llegeix en minuts

A ‘First Dates’ cada solter entén les relacions de parella a la seva manera i tota manera d’estimar té cabuda. La Laura és una noia de 19 anys que va acudir al programa de cites per trobar algú amb qui compartir la particular relació que té a l’actualitat, que ella mateixa va definir com a asexual liberal. 

La jove va sopar al restaurant amb l’Ale, un noi que des d’un primer moment va deixar clar que buscava algú amb una manera lliure de veure l’amor. Lídia Torrent li va preguntar quant feia que no s’enamorava: «¿Fa poc que no senties papallones a l’estómac?». El que probablement no esperava era la resposta del solter: «Fa poc. Ara mateix. Vull conèixer algú nou. Pots sentir amor per moltes persones». 

La cambrera va voler saber-ne més sobre el concepte de veure les relacions del noi i va voler interessar-se per ell. «Puc tenir relacions poliamoroses. He tingut relacions obertes i tancades. No he tingut relacions amb nois, però si sorgeix, que sigui el que la vida em porti», va declarar. 

Sembla ser que el programa de Cuatro va encertar, ja que la persona que el va donar a conèixer va ser la Laura, una noia de 19 anys molt liberal a l’hora d’estimar: «Soc bisexual. No tinc cap problema a l’hora de relacionar-me amb homes i amb dones. Tinc una relació asexual liberal. No m’agraden les relacions tancades, trobo que et coarten molt la vida». En aquest aspecte va coincidir amb la seva cita: «Hi ha persones amb qui es poden tenir relacions obertes i gent amb qui no».  

Notícies relacionades

Aquesta definició d’amor va deixar sorprès l’Ale que no va entendre el concepte ‘asexual liberal’. «No tenim sexe, però ens atraiem molt mentalment. Ens estimem i som lliures de fer el que vulguem amb els nostres límits», va puntualitzar la Laura. «m’ha semblat molt curiós perquè per a mi és el que anomeno amistat», va declarar el jove. 

Després de sentir-se bastant còmodes durant tot el sopar, tots dos van decidir tornar a trobar-se en una segona cita una vegada van abandonar el restaurant. Sembla ser que la seva manera ‘lliure de veure l’amor’ va aconseguir crear una forta connexió entre ells. 

Temes:

First dates