Xarxes socials

L’opinió de Xabier Fortés i Carlos Franganillo sobre el polèmic rètol de la princesa Leonor a TVE

Els presentadors han mostrat

L’opinió de Xabier Fortés i Carlos Franganillo sobre el polèmic rètol de la princesa Leonor a TVE
1
Es llegeix en minuts

El polèmic rètol sobre la princesa Leonor continua generant diverses reaccions dins i fora de RTVE. Després de la destitució dels responsables d’aquesta impressió a ‘La hora de La 1’, per exemple, Xabier Fortes ha donat la seva opinió sobre aquest controvertit moment a través dels seus comptes oficials de Twitter: «Té 15 anys, no se’l pot barrejar en un rètol informatiu amb els ‘episodis’ del seu avi per anar a estudiar a l’estranger, una cosa que, a més, no decideix ella».

Notícies relacionades

«El rètol és lamentable però els acomiadaments ho serien encara més. Desitjo que això no passi i només siguin relleus, com es va dir a la nota, que puguin continuar treballant a TVE. És un error, greu sens dubte, però error. Si s’entén malament el meu primer tuit en aquest sentit l’esborro ara. Si s’entén malament el meu primer tuit en aquest sentit l’esborro ara», va afirmar el presentador de ‘La noche en 24 horas’.

Una altra de les cares conegudes que també han mostrat la seva opinió ha sigut Carlos Franganillo, que ha compartit al seu compte de Twitter el comunicat que va publicar l’ens després d’iniciar-se la polèmica: «Un comunicat molt necessari per un rètol totalment inapropiat».