Decepció important

L’humiliant plantada d’un comensal de ‘First Dates’ per Sant Valentí: «Mai m’havia trobat amb una situació tan agressiva»

El Pedro es va excusar assegurant que no estava a gust i que no li sortien les paraules

L’humiliant plantada d’un comensal de ‘First Dates’ per Sant Valentí: «Mai m’havia trobat amb una situació tan agressiva»
1
Es llegeix en minuts

Els seguidors de ‘First Dates’ han sigut testimonis d’una nova plantada d’una comensal del seu restaurant en plena setmana de Sant Valentí. Aquest és el cas del Pedro, un vigilant de seguretat, que va marxar a la meitat del sopar després que no se sentís a gust amb la Diana a causa de la seva timidesa: «Soc molt tallat, tímid, però honest».

«La vetllada no va com hauria d’anar, però vaja. Cada vegada que em preguntava estava més incòmode, no sabia ni cap a on mirar. És que em costa expressar-me i obrir-me a la gent», va assegurar el noi després que la conversa entre tots dos comencés.

Notícies relacionades

Només minuts després d’aquestes paraules, el Pedro no va poder seguir la cita i li va explicar a la Diana que donaria per acabat el sopar: «No estic a gust i no em surten les paraules. No hem coincidit en res, ets una noia molt agradable, però no flueix, m’estic bloquejant».

EN ELABORACIÓ