Gala de preselecció

Edurne, Pastora Soler, Nia i Cepeda, entre els convidats de Blas Cantó al ‘Destino Eurovisión’ de TVE

Vanesa Martín, Andrés Suárez i Roi també acompanyaran l’artista a la gala que prepara la televisió pública

Edurne, Pastora Soler, Nia i Cepeda, entre els convidats de Blas Cantó al ‘Destino Eurovisión’ de TVE
1
Es llegeix en minuts

Ja ha començat el compte enrere per conèixer el tema que representarà Espanya al Festival d’Eurovisió 2021. ’Voy a quedarme’ i ‘Memoria’ són les dues propostes de Blas Cantó, que protagonitzarà una gala especial anomenada ‘Destino Eurovisión’ en què es revelarà quina de les dues cançons ha sigut l’escollida pel públic a través dels seus vots.

A més d’interpretar en directe els temes candidats, Blas estarà acompanyat per set artistes molt coneguts del panorama nacional: Vanesa Martín, Nia, Andrés Suárez, Cepeda, Roi, Pastora Soler i Edurne. Aquestes dues últimes ja tenen experiència en el relacionat amb el certamen europeu, ja que van ser les representants espanyoles el 2012 i el 2015, respectivament. 

A falta de confirmació oficial, ‘Destino Eurovisión’ s’emetrà el dissabte 20 al ‘prime time’ de La 1, segons avança Eurovision Spain. Les votacions es van obrir aquest dimecres a la tarda, coincidint amb l’estrena de ‘Memoria’ i ‘Voy a quedarme’ a la web de RTVE i plataformes digitals’. La cadena explica que les votacions es tancaran just abans de l’inici de l’especial, i després de la presentació de les dues propostes, tornaran a obrir-se durant uns minuts. 

Així sonen les dues candidates

Notícies relacionades

‘Memoria’, composta per Steve Daly, Oliver Som, Leroy Sánchez i Blas Cantó, és un up tempo amb molta percussió i joc de veus molt potent. Una cuidada producció que parla del que t’encantaria treure’t del cap però saps que mai podràs. 

‘Voy a quedarme’, firmada pel mateix Blas Cantó al costat de Leroy Sánchez, Daniel Ortega ‘Dangelo’ i Dan Hammond, és un emocionant i modern tema que conserva influències de grans balades clàssiques i en la qual Blas juga amb tots els seus registres vocals.