Polèmica youtubers

La periodista Angélica Rubio respon al youtuber Roma Gallardo: «Demagògies i tonteries les justes»

La polèmica pels youtubers que se’n van a Andorra enfronta el youtuber i la periodista a ‘La Sexta Noche’

La periodista Angélica Rubio respon al youtuber Roma Gallardo: «Demagògies i tonteries les justes»
1
Es llegeix en minuts

Enfrontament a ‘La Sexta Noche’ per la polèmica dels youtubers que marxen a Andorra per pagar menys impostos. La discussió va començar quan Roma Gallardo, youtuber, va afirmar que «a Espanya no hi ha democràcia, sinó que el que hi ha és una oligarquia». A això la periodista Angélica Rubio va respondre que «qüestionar que a Espanya no hi ha democràcia no se sosté, no hi ha cap dada que ho sostingui».

Després, Rubio va voler anar una mica més enllà i va afegir: «Aquest encantador youtuber pot preguntar a Astúries la diferència entre dictadura i democràcia. Demagògies i tonteries les justes, sigui periodista, youtuber o polític. Tot i que siguis un youtuber molt modern, hi ha coses que no es poden dir. I la democràcia a Espanya passa qualsevol prova».

Poc després, Angélica Rubio va suavitzar el to assegurant que «respecta la llibertat individual de tothom d’anar-se’n a viure on li doni la gana. Ara bé, qui se’n vagi a viure Andorra per pagar menys impostos que vagi a l’Hospital d’Andorra i la Universitat d’Andorra».

Notícies relacionades

Per acabar, la periodista va expressar: «No sigui que tingui una malaltia greu, déu no ho vulgui, i vagi a un hospital espanyol perquè el que costa un pacient Covid no cau del cel, això surt del que contribuïm tots com a societat i jo estic molt orgullosa que les pensions es paguin gràcies al que contribuïm tots».

Tot aquestes declaracions es produeixen després que El Rubius, el youtuber més popular d’Espanya, decidís traslladar-se a Andorra, desencadenant una polèmica que continua fent parlar.

Temes:

Youtubers