Recolzament públic

Risto Mejide recolza Cristina Cifuentes: «Crec en la seva innocència i integritat»

El presentador de ‘Todo es mentira’ mostra el seu recolzament a l’expresidenta de la Comunitat de Madrid a les seves xarxes socials

Risto Mejide recolza Cristina Cifuentes: «Crec en la seva innocència i integritat»
1
Es llegeix en minuts

«Crec fermament en la innocència i integritat de Cristina Cifuentes», així ha mostrat Risto Mejide públicament el seu recolzament a l’expresidenta de la Comunitat de Madrid. Aquesta ha sigut la reacció del presentador de ‘Todo es mentira’ després que Cifuentes quedés aquest divendres a l’espera que el jutge determini si va ser còmplice de la falsificació de les notes del seu màster.

Ara fa tres anys que va començar aquesta polèmica gràcies a una publicació d’“elDiario.es”. Llavors, es va revelar que la llavors presidenta havia obtingut el seu títol de màster amb notes falsificades que se li van brindar des d’una universitat pública. Arran d’aquesta polèmica, Cristina Cifuentes va dimitir com a presidenta regional.

Aquesta polèmica va desencadenar una gran quantitat de crítiques polítiques que van cessar quan es van filtrar unes gravacions seves a un supermercat. A l’esmentat vídeo, es podria veure com treia del bolso unes cremes d’un guàrdia de seguretat d’un supermercat.

Notícies relacionades

Uns mesos després, la que va ser política del PP va iniciar una sèrie de col·laboracions televisives on explicava com va ser la seva sortida de la política. Això va donar pas que s’iniciés com a col·laboradora de certs programes com ‘Ya es mediodía’ o ‘Todo es mentira’, on va compartir plató amb Risto, per comentar l’actualitat.

Ara, tres anys després i amb el judici a punt d’acabar, el jurat de ‘Got Talent’ s’ha mostrat taxatiu, assegurant que confia que la justícia li doni la raó i absolgui Cifuentes de tots els càrrecs que se li imputen.