A Twitter

Els creadors de ‘LQSA’ responen al que va dir Kiko Rivera sobre el seu oncle Agustín i l’origen de la sèrie

Laura i Alberto Caballero han reaccionat a la revelació que va fer el fill d’Isabel Pantoja a ‘Domingo Deluxe’

Els creadors de ‘LQSA’ responen al que va dir Kiko Rivera sobre el seu oncle Agustín i l’origen de la sèrie
2
Es llegeix en minuts

Un diumenge més, Kiko Rivera es va asseure al plató del ‘Deluxe’ per carregar de nou contra Isabel Pantoja. Però, a més, el fill de la cançonetista va fer una sorprenent revelació sobre el seu oncle Agustín, que suposadament està convençut que José Luis Moreno li va robar la idea per crear l’exitosa ‘Aquí no hay quien viva’, sèrie que va emetre Antena 3 entre el 2003 i el 2006 i que va establir les bases de l’actual ‘La que se avecina’.

Antonio Rossi va ser l’encarregat de preguntar per aquest tema a Kiko, que va confirmar entre rialles la informació que manejava el col·laborador. «Em sembla surrealista», va confessar el fill de la cantant abans d’explicar que la seva mare tenia «molt bona amistat» amb el productor de la comèdia, José Luis Moreno

«El meu oncle sempre contar que ell va començar a explicar que estaria bé fer una sèrie de veïns. Explicava el que avui dia és ‘ANHQV’ o ‘LQSA’. Diu que li va robar la idea i va crear la sèrie. Jo al·lucinava, ni que fos Walt Disney», va comentar el convidat de Jorge Javier Vázquez, que, a diferència de la seva mare, no dona cap credibilitat a la versió d’Agustín: «Potser són uns Steven Spielberg en potència».

«Ho continua explicant ara, que li va robar la idea José Luis Moreno», va afegir Antonio Rossi, que va oferir més detalls sobre aquest assumpte: «Jo el que sé és que el critica molt [a José Luis Moreno] per això. Diu que ell li va enviar els esbossos i la idea del veïnat». 

La resposta dels creadors

Notícies relacionades

Aquest dilluns ha arribat el torn dels creadors de ‘La que se avecina’, que han respost a Agustín Pantoja des de les seves xarxes socials. «¿A quanta gent li hem pispat la idea?», li pregunta en to irònic i amb humor Laura Caballero al seu germà Alberto, que també ha deixat un missatge en el seu Twitter. 

En un to més seriós, el guionista envia un missatge no només a l’oncle de Kiko Rivera, sinó a «la quantitat de gent a la qual li ‘vam robar’ la idea». «Gairebé vint anys després continuen apareixent. El curiós és que CAP ha creat res ni abans ni després. Hòstia, és curiós. Però això d’aquest imbècil ja és el súmmum», rasa Caballero.