Exclusiva Yotele

José Mota torna a TVE: ja prepara un nou programa d’humor setmanal 

L’actor prepara la seva tornada a la cadena pública amb un nou espai en què no apareixerà davant les càmeres

José Mota torna a TVE: ja prepara un nou programa d’humor setmanal 
1
Es llegeix en minuts

El personal estil de José Mota tornarà ben aviat a TVE. La cadena pública ha tancat un acord amb l’actor per produir un nou espai d’humor setmanal, com li va explicar en exclusiva a Ricky García en un directe de YOTELE LIVE que va tenir lloc a Instagram.

Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva YOTELE, serà un espai nou, que estarà compost per vuit capítols, en què l’investigador de ‘Mask Singer’ no apareixerà a la pantalla en cap moment, tot i que serà el màxim responsable i la principal ment pensant del projecte juntament amb el seu habitual equip de guionistes i col·laboradors. 

La nova aposta de TVE, que encara no té un nom definitiu, vindria a ser una evolució d’‘Hoy no, mañana’, l’últim projecte d’humor amb periodicitat setmanal de José Mota, que es va emetre la temporada passada a La 1 els divendres a la nit amb Santiago Segura com a presentador.

Notícies relacionades

La tornada de José Mota a TVE es produirà, previsiblement, al llarg dels primers mesos del 2021. Arribarà després de l’enorme èxit del manxec amb el seu últim especial de la nit de Cap d’Any, ‘Adiós, dos mil vete’, que a més de grans dades d’audiència (4,5 milions d’espectadors i un 27% de quota de pantalla) va aconseguir molt bones crítiques.

A més, tornarà a participar a ‘Mask Singer’ com a investigador en la segona edició de l’exitós ‘talent’ musical d’Antena 3, com va confirmar en el directe d’aquesta setmana a Instagram amb Ricky García. Al concurs, va destacar per les seves curioses teories sobre els famosos que s’amagaven rere les màscares.

Temes:

José Mota TVE