A ‘Liarla Pardo’

Carlos Latre revela el contingut de la carta que li va enviar Carmen Calvo després d’imitar-la

Carlos Latre revela el contingut de la carta que li va enviar Carmen Calvo després d’imitar-la
1
Es llegeix en minuts

Carlos Latre va concedir aquest diumenge una entrevista a Cristina Pardo a La Sexta i va revelar algunes de les reaccions que han tingut els personatges famosos que imita. «La majoria de la gent que tinc la sort d’imitar ho rep molt bé», va confessar l’humorista en el programa ‘Liarla Pardo’, on va revelar, a més, el contingut del missatge que li va traslladar Carmen Calvo després d’imitar-la. 

Tal com va explicar, la vicepresidenta del Govern li va enviar una carta per donar-li les gràcies: «Em va dir que li havia agradat molt, que era molt necessari l’humor en aquests temps i en la política. Que m’ho agraïa tremendament». Latre també va recordar el tuit que va escriure José Luis Ábalos al veure la seva imitació en el programa de Pablo Motos. «Ahir a la nit crec que vaig ser a ‘El hormiguero’... O no hi vaig ser. ¡Gran imitació!», va comentar el secretari d’Organització del PSOE a la xarxa social.

Notícies relacionades

El membre del jurat de ‘Tu cara me suena’ va assegurar que mai ha rebut crítiques per part dels personatges que interpreta: «Molta gent em diu que se sorprèn al veure coses que no sabia d’ell mateix. S’ha de reivindicar l’humor. Seria molt important que la política tingués més sentit de l’humor». 

Com va recordar Cristina Pardo, fa uns mesos sí que hi va haver cert enrenou per la seva imitació de María Jesús Montero, ja que algunes persones van considerar que s’estava rient del seu accent andalús. «Aquí no hi ha polèmica, ho vaig voler aclarir perquè vaig veure que la pilota es faria més gran», va afirmar Latre en l’entrevista, deixant clara la seva postura: «És una imitació d’una senyora, res més. Si volen veure una mofa d’un accent estan equivocats, res més lluny de la realitat. No és el meu estil, a més, soc un enamorat d’Andalusia».

Temes:

Carlos Latre