Debat

Tensió a ‘Cuatro al día’ entre Javier Ruiz i un youtuber que viu a Andorra

El periodista va voler explicar certs punts que s’allunyaven de la realitat que explicava l’influencer

Tensió a ‘Cuatro al día’ entre Javier Ruiz i un youtuber que viu a Andorra
1
Es llegeix en minuts

‘Cuatro al día’ no dubta a informar cada tarda dels continguts més polèmics de la jornada. En la seva última entrega, el programa presentat per Joaquín Prat va voler comentar la fuga de youtubers a Andorra per pagar menys impostos, un assumpte de gran actualitat i que aixeca debat sempre que es tracta. 

El format va comptar amb un youtuber que viu al país veí per conèixer el seu cas, Víctor Domínguez, Wolverine, que va defensar haver-se’n anat d’Espanya per pagar menys Hisenda. El que probablement ningú esperava és que Javier Ruiz acabés tenint un intens encreuament de paraules amb l’influencer. 

Mentre que el convidat intentava defensar la llibertat que té per mudar-se on vulgui, el periodista no va poder tolerar certes declaracions: «Heu d’entendre que els que ens quedem a pagar-los estem en el nostre perfecte dret de dir que no és just el que esteu fent i no és solidari. Crec que no maneges bé les dades de les que parles», va sentenciar. 

Notícies relacionades

Javier Ruiz va llançar una pregunta al youtuber: «¿A tu et preocupa que xavals de 13 o 15 anys que us veuen aprenguin la lliçó que no pagar impostos està bé? ¿Que és de llestos, que és guai?». Domínguez per part seva li va retreure el que va considerar un atac: «La meva ideologia és un estat més petit, menys malgastador», va explicar amb una tensió ja palpable a la conversa.

L’entrevistat continuava defensant la seva postura en altres temes com la sanitat pública: «Amb el que guanyo i m’estalvio, portaré a la meva família a viure aquí i fins i tot els compraré una casa», va explicar. Aquest comentari li va valer de nou la contestació del periodista que va donar a entendre la ignorància que suposen aquest tipus de comentaris allunyats de les dades reals. 

Temes:

Cuatro