Desmuntant tòpics

Marina, sobre la seva cita a ‘First Dates’: «Ni canta ni balla ni és inculte»

La comensal del ‘dating’ de Cuatro va utilitzar la trucada al lavabo per parlar amb la seva amiga i explicar-li com és la seva cita

Marina, sobre la seva cita a ‘First Dates’: «Ni canta ni balla ni és inculte»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ’First Dates’ és un lloc en el qual molts comensals poden desmuntar certs tòpics i prejudicis. Aquest és el cas de Marina, una dependenta malaguenya de 35 anys, que li va comentar a la seva amiga com Alejandro li havia trencat la imatge que tenia sobre la gent de Sevilla durant la trucada que li va fer al lavabo: «Ni canta ni balla ni és inculte».

«¿T’ha explicat algun acudit?», li va preguntar l’amiga de Marina mentre parlava per telèfon amb ella, i va rebre una resposta negativa. «Com que era de Sevilla, em pensava que era un inculte. Fa uns anys, vaig tenir una cita amb una persona i des d’aleshores se’m va quedar aquesta imatge», va assegurar la noia en un total càmera.

Notícies relacionades

Malgrat el curiós d’aquest moment, el cert és que tots dos no van tenir una bona cita, ja que les seves principals diferències van ser les protagonistes del sopar. Per la seva banda, Marina va tenir la sensació que no era la protagonista de la cita mentre que Alejandro no podia parar de parlar de la filla que tenia: «Tinc una nena i no em puc desplaçar enlloc, ni tampoc vull que algú es desplaci».

Finalment, la falta de ‘feeling’ entre tots dos va ser determinant en ‘La decisió final’. Ni Marina ni Alejandro van voler tenir una segona cita amb l’altre per continuar coneixent-se. «No m’importa allò de la seva filla, però no em veig vivint a Sevilla», va explicar la noia abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.