Després del retorn de ‘Salvados’

Ana Rosa carrega contra Pablo Iglesias després de comparar Puigdemont amb els exiliats republicans del franquisme

La presentadora també va defensar Joan Carles I davant les paraules del vicepresident segon en el programa presentat per Gonzo

Ana Rosa carrega contra Pablo Iglesias després de comparar Puigdemont amb els exiliats republicans del franquisme
1
Es llegeix en minuts

L’entrevista que Gonzo va fer a Pablo Iglesias a ‘Salvados’ continua generant controvèrsia per diversos motius. Hores després de la seva emissió a La Sexta, Ana Rosa Quintana va arremetre contra el vicepresident segon del Govern després de comparar Carles Puigdemont amb els exiliats republicans durant la dictadura franquista: «No es podien quedar perquè Franco va ser tremend amb els perdedors. Van haver de fugir».

«És igual que hagi fet un cop d’Estat, és igual carregar-se una Constitució, és igual saltar-s’ho absolutament tot... Perquè aquí només un no està bé quan hi ha diners pel mig. Puigdemont deu estar vivint del no-res...», va afirmar la presentadora després que alguns col·laboradors posessin èmfasi que l’expresident vivia com un milionari.

D’altra banda, Quintana també va realitzar una fèrria defensa del rei emèrit Joan Carles, a qui Iglesias va considerar com «escapat»: «No ha fugit, ha marxat, encara no té cap procés obert. Pot ser convenient que el rei pot ser que no torni, però no té cap requisitòria judicial, ningú l’ha expulsat, no està exiliat i vindrà quan li doni la gana».

Notícies relacionades

«Si el rei Joan Carles posa demà un peu a l’aeroport de Barajas, se n’anirà a casa seva i no passarà absolutament res, mentre que si Puigdemont posa un peu al Prat i el detindran. Estem escandalitzats amb el que es va sabent de les coses que ha fet el rei Joan Carles, però el que no es pot és aprofitar les coses que ha fet malament per carregar-se la monarquia parlamentària», va sentenciar Ana Rosa.

Per ser més exactes, en l’entrevista que li va realitzar Gonzo a ‘Salvados’ aquest diumenge passat, Pablo Iglesias va assegurar que si Puigdemont és a Brussel·les «no és per haver robat diners a ningú sinó per portar les seves idees polítiques fins a un extrem i per vies errònies». «Si em diuen “el que va fer Puigdemont és igual de reprovable que el que va fer el rei Joan Carles”, doncs no hi estic d’acord», va acabar dient.