Parella i competidors

Vicente Vallés a Antena 3 i Ángeles Blanco a Telecinco: un matrimoni competint cara a cara aquest divendres

La parella de periodistes han hagut de disputar-se els espectadors aquest divendres 15 de gener en ‘prime time’

Vicente Vallés a Antena 3 i Ángeles Blanco a Telecinco: un matrimoni competint cara a cara aquest divendres
1
Es llegeix en minuts

Formen un matrimoni ben avingut però treballen en cadenes competidores. Vicente Vallés i Ángeles Blanco, presentadors d’Antena 3 Noticias i Informativos Telecinco, respectivament, han hagut de deixar aparcat el seu vincle per competir per l’audiència televisiva en els informatius nocturns aquest divendres 15 de gener del 2021.

Tot i que treballen en cadenes contràries des de fa més d’una dècada, que els toqui enfrontar-se cara a cara és un fet gairebé insòlit, ja que la periodista és la conductora habitual de l’informatiu de Telecinco del cap de setmana amb Pepe Ribagorda. 

Notícies relacionades

No obstant, en alguna ocasió sí que ha saltat a altres edicions per a substitucions en períodes vacacionals, com assenyalen a aquest portal diferents fonts consultades, amb la qual cosa no seria la primera vegada que hauria coincidit en pantalla amb la seva parella alhora però cada un des de la seva cadena.  

Ángeles Blanco i Vicente Vallés es van conèixer quan tots dos treballaven en els informatius de la cadena de Mediaset. De la proximitat professional van passar a una relació personal que va traspassar la pantalla i que encara perdura, ja amb el presentador com a estrella d’Antena 3 i després d’haver passat per RTVE.