Sense embuts

Herrera atia Sánchez i el compara amb Trump: «Al PSOE li pot passar el mateix que al Partit Republicà»

El locutor ha denunciat que el Govern central no declari Madrid com a zona catastròfica i ha posat en dubte com serà el futur del Partit Socialista

Herrera atia Sánchez i el compara amb Trump: «Al PSOE li pot passar el mateix que al Partit Republicà»
1
Es llegeix en minuts

Carlos Herrera ha tornat a mostrar-se molt crític amb el Govern espanyol. En l’última entrega d’‘Herrera en COPE’, el periodista ha aprofitat per carregar durament contra l’executiu per no declarar Madrid com a zona catastròfica després de les conseqüències del temporal ‘Filomena’, així com per opinar sobre el futur del PSOE.

El presentador veu la decisió de Pedro Sánchez i el ministre Ábalos d’esperar a conèixer els danys ocasionats per les nevades com un càstig per a la regió per estar governades pel Partit Popular: «La declaració de zona catastròfica comporta el fet de pal·liar amb aixecament d’impostos, fons i ajuts per a una ciutat que ha patit. Intentar ajudar-los que tirin endavant. Sembla que la situació de Madrid compleix totes les normes per a això», ha sentenciat.

Notícies relacionades

Herrera ha denunciat un tracte diferent entre comunitats i ha recalcat el que hauria decidit la Moncloa en cas de no tractar-se de la capital: «El Govern diu que no. ¿Per què? Perquè és Madrid. ¿Hi ha algun dubte que, si aquesta nevada hagués caigut a Barcelona o a Sant Sebastià, els ajuts de la zona catastròfica estarien ja declarats? Però Madrid és Madrid».

En la seva ferotge crítica a l’Executiu, el periodista també ha volgut parlar del futur del Partit Socialista comparant-lo amb el que ha passat en les últimes eleccions als Estats Units: «Trump va portar els republicans al poder, però en la seva caiguda s’ha carregat també el partit. Compte perquè el mateix li pot passar al PSOE». «Està en el poder en virtut de pactes amb forces indesitjables, indecents i porqueria. Podem, ERC o Bildu... Serà molt interessant veure la factura que aquests acords li poden passar», ha afegit per finalitzar el seu monòleg.