A ‘La hora de La 1’

Celia Villalobos elogia Telemadrid per la seva cobertura de la nevada a TVE: «Ets una trolejadora»

Celia Villalobos elogia Telemadrid per la seva cobertura de la nevada a TVE: «Ets una trolejadora»
1
Es llegeix en minuts

‘La hora de La 1’ també ha centrat gran part del matí a parlar de la gran nevada que ha deixat el ‘Filomena’ al seu pas per Espanya. El magazín de TVE, que ha hagut d’emetre’s de manera especial a l’estudi 3 de Torrespaña, ja que l’equip no ha pogut arribar a Prado del Rey, ha parlat dels efectes que ha deixat el temporal. No obstant, no tots els col·laboradors van seguir la cobertura de la cadena per informar-se.

Així ho ha evidenciat Celia Villalobos, que en un moment de sinceritat ha elogiat Telemadrid per com han retransmès aquest esdeveniment històric: «Jo m’he passat tot el cap de setmana veient, com és lògic, Telemadrid», assegurava l’expolítica, col·laboradora habitual del programa de TVE.

Notícies relacionades

«És on venien les coses de Madrid», ha afegit, cosa que ha provocat la reacció de Mónica López. «No et renyaré, Celia, perquè és televisió pública també Telemadrid», ha fet broma la presentadora. Quan Villalobos intentava justificar-se, López li somreia amablement: «T’entenc, t’entenc».

Poc després, Villalobos tornava a posar en un compromís la conductora del programa. López demanava als madrilenys que no contactessin amb el 112 per demanar informació sobre el temporal. «¿I a on cal trucar?», es preguntava llavors l’exdiputada del PP. López, que no tenia resposta en aquell moment, responia: «Ets una trolejadora, Celia».