CURIÓS DETALL

El momentàs més divertit de Ferreras: ¿es va presentar a La Sexta amb sabatilles d’anar per casa?

El presentador va connectar ràpidament amb Washington D.C. per informar de tot sobre els atacs sorgits a la ciutat

El momentàs més divertit de Ferreras: ¿es va presentar a La Sexta amb sabatilles d’anar per casa?
1
Es llegeix en minuts

Ahir tothom va posar la seva mirada a Washignton D.C. pels atacs al Capitoli dels Estats Units per partidaris de Donald Trump. A Espanya, moltes emissores van planejar d’imprevist programes especials per informar de tot el que passava a la capital americana. Un dels més ràpids a reaccionar va ser Antonio García Ferreras, que va presentar un especial d’última hora en què un detall de la seva vestimenta va cridar l’atenció dels més observadors.

La Sexta va ser de les cadenes que abans va decidir alterar la seva programació per informar de tot el succeït al gegant americà. El presentador d’‘Al rojo vivo’ no va voler perdre’s la cita i va interrompre les seves vacances de Nadal per conduir aquest especial. Una vegada va acabar la connexió amb ‘La Sexta Noticias’, a les 22:40, Cristina Saavedra va donar pas al periodista, que es va presentar ràpidament a la seu d’Atresmedia.

Notícies relacionades

Del que molts no es van adonar durant l’emissió de l’especial és d’un petit detall que alguns usuaris de xarxes socials van apreciar i van voler compartir. En algun moment puntual del programa, la càmera va mostrar un pla general del plató deixant veure el que hi havia sota la taula, com per exemple, les sabatilles de Ferreras.

En aquell moment a les xarxes diversos usuaris van publicar missatges en què es preguntaven si el comunicador portava sabatilles d’anar per casa mentre presentava el programa. Altres, per part seva, van creure que directament estava en mitjons al plató.