La Sexta va emetre un especial

Ferreras interromp les seves vacances per l’assalt al Capitoli: «És una espècie de cop d’estat»

Ferreras interromp les seves vacances per l’assalt al Capitoli: «És una espècie de cop d’estat»
1
Es llegeix en minuts

Ahir a la nit saltava la notícia: seguidors de Donald Trump estaven assaltant el Capitoli de Washington (EUA) quan s’havia de celebrar la ratificació del triomf de Joe Biden. Tot i que el Senat va ser evacuat, la Cambra va quedar aïllada amb els diputats tancats al costat d’un grup armat.

Els informatius se’n van fer ràpidament ressò, tot i que únicament La Sexta i Telemadrid van interrompre la seva graella per continuar informant al llarg de la nit. La cadena d’Atresmedia va programar un especial de ‘La Sexta Noticias’ que es va estendre durant quatre hores, aixecant l’emissió de la pel·lícula que tenien prevista.

De fet, l’especial conduït en principi per Cristina Saavedra va comptar amb l’aparició sorpresa de d’Antonio García Ferreras. El director del canal va interrompre les seves vacances per seguir tota la cobertura al plató dels informatius: «És la crisi constitucional més greu de la història dels EUA, la democràcia més important del món», va dir el presentador de ‘Al rojo vivo’ tot just aparèixer en pantalla.

Notícies relacionades

«La situació és tremenda. És una espècie de cop d’estat», va assegurar el periodista, que va explicar a l’audiència: «La gent que ha intentat assaltar el Capitoli creu que està evitant un cop d’estat, però són ells els que l’estan donant». «La situació és absolutament terrible», va afirmar el presentador.

Per la seva banda, Antena 3 també va emetre un avenç informatiu al final de la sèrie ‘Mi hija’ amb Vicente Vallés. També a la mitjanit, i quan va acabar ‘Masterchef Junior’, La 1 va connectar amb el senyal del Canal 24 Horas, on Diego Losada va capitanejar un especial que va comptar amb la participació del presentador del ‘Telediario’ Carlos Franganillo i de Lorenzo Milá.