PELS ATACS ALS EUA.

L’aplaudida resposta de Laura Fa (‘Sálvame’) a Albert Rivera pel seu polèmic tuit

La col·laboradora no va dubtar a contestar al missatge de l’expolític en què relacionava l’assalt al Capitoli amb casos del PSOE i Podem

L’aplaudida resposta de Laura Fa (‘Sálvame’) a Albert Rivera pel seu polèmic tuit
1
Es llegeix en minuts

Les reaccions al que va passar ahir als Estats Units no es van fer esperar. Multitud de persones anònimes i conegudes van voler opinar i comentar els fets que van tenir lloc a Washington D. C. en les seves xarxes socials i un d’ells va ser Albert Rivera. En un polèmic tuit l’exlíder de Ciutadans va mostrar la seva postura sobre els fets i va rebre multitud de respostes, entre aquestes, la de la col·laboradora de ‘Sálvame’ Laura Fa.

Notícies relacionades

L’advocat va voler relacionar l’ocorregut als EUA amb dos casos protagonitzats pel PSOE a Andalusia i per Podem: «Això d’enviar seguidors a envoltar les institucions per evitar la investidura o proclamació de presidents legítims és ANTIDEMOCRÀTIC. El que avui està fent Trump és el que ja va fer Podem al Congrés el 2016, i el PSOE, al Parlament andalús el 2019», va publicar en el seu perfil de Twitter.

El missatge no va tardar a inundar-se de comentaris de partidaris i detractors de l’expolític. Una de les persones que va voler respondre-li de manera taxativa i contundent va ser la periodista i col·laboradora de televisió Laura Fa: «Quan et menges el tortell de Reis en mal estat i et pega per tuitejar collonades», va publicar la periodista en un missatge que no va tardar a rebre un gran recolzament.