NO BUSCAVA L’AMOR

Blanca, sobre la seva professió a ‘First Dates’: «La taxa de banyes és molt alta»

La comensal li va explicar a Carlos Sobera que era cirurgiana maxil·lofacial en un hospital de Madrid

Blanca, sobre la seva professió a ‘First Dates’: «La taxa de banyes és molt alta»
1
Es llegeix en minuts

Alguns comensals del restaurant de ‘First Dates’ no tenen cap objecció a parlar del bo i dolent de la seva feina. Aquest és cas de la Blanca, una cirurgiana maxil·lofacial madrilenya de 28 anys, que no es va tallar a l’hora de parlar d’una de les ‘peculiaritats’ de la seva professió: «No estic buscant l’amor, vinc del gremi de la medicina, on la taxa de banyes és molt alta».

«Porto sense parella més de tres anys i soc fidel fins i tot als rotllos, mai estic amb dos alhora, però és que em duren dues setmanes», va assegurar la Blanca tot just arribar al ‘dating’ presentat per Carlos Sobera, que fins i tot li va treure una semblança raonable: «¿T’han dit que t’assembles a Brooke Shields?».

Instants després, la sanitària va compartir sopar amb l’Héctor, un director comercial de Gijón de 34 anys, que va assegurar que sempre creurà en l’amor: «He sigut així des de petit i ho seré fins que em mori i, per molts pals que m’emporti, ningú em traurà aquesta esperança».

Notícies relacionades

El cert és que tots dos van disfrutar d’una agradable vetllada junts, arribant fins i tot a parlar de les seves relacions passades. De fet, l’Héctor li va comentar a la Blanca que estava divorciat després d’haver viscut un matrimoni de dos anys. «Me n’alegro que us en adonéssiu que no funcionava perquè hi ha molta gent que té fills per intentar arreglar-ho i és un error garrafal», va contestar la cirurgiana, demanant disculpes al conèixer que ell també tenia un fill: «Acabo de ficar la pota, ho sento. Soc especialista a fer-ho».

Finalment, la bona sintonia que tots dos van tenir al llarg de la cita va ser determinant en ‘La decisió final’. Tots dos van mostrar interès per tenir una segona cita per conèixer-se més i millor. «Crec que és un noi que té molta presència, ets elegant, maco, sempre estàs somrient... i el fet que estiguis divorciat i tinguis un fill em sembla un punt molt important. Ets madur a un altre nivell», va explicar la Blanca abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.