A LES 22:00 HORES

8 artistes es disputaran el triomf a la final de ‘La voz senior 2’ a Antena 3

Bustamante, Pastora Soler, Rosana i Antonio Orozco, els quatre ‘coaches’ d’aquesta edició, cantaran cada un amb el seu finalista

8 artistes es disputaran el triomf a la final de ‘La voz senior 2’ a Antena 3
1
Es llegeix en minuts

Antena 3 emet aquesta nit, a les 22:00 hores, la gran final de la seva segona edició de ‘La voz senior’. Vuit artistes, i només un pot convertir-se en la millor veu sènior d’Espanya en un programa es va gravar després del confinament i que tots viuran d’una manera molt especial i emotiva.

Començarà l’equip d’Antonio Orozco amb Emi Bonilla cantant ‘Trebole’ i Nico Fioole amb ‘You make me feel so young’. Després de la seva actuació, el seu ‘coach’ haurà de decidir qui mereix continuar lluitant per continuar fins al final. Després d’ells anirà l’equip de Pastora Soler amb Fernando Demon interpretant ‘Unchain my heart’ i Juana amb ‘La gata bajo la lluvia’. Una vegada Pastora prengui la decisió, li arribarà el torn a l’equip de Bustamante que haurà de decidir entre Fernando Libén i ‘Dos gardenias’ i Naida amb ‘Ebben N’Andro Lontana’. Finalment, serà el moment de l’equip de Rosana amb «Los tres aries» cantant ‘Para toda la vida’ i Mingo que, amb el seu piano, interpretarà ‘For once in my life’.

Després d’aquests moments de difícils decisions i tenir els quatre artistes que segueixen a ‘La voz senior’, els coaches podran relaxar-se i viure un moment molt especial: deixar les seves empremtes al particular passeig de la fama, on ja hi ha les d’Alejandro Sanz, Laura Pausini, Pablo López i Antonio Orozco.

Notícies relacionades

La nit estarà plena de grans veus i ara els arriba el moment als quatre ‘coaches’ en què cadascun cantarà amb el seu finalista. Després d’aquestes actuacions, el públic votarà i Eva serà l’encarregada de dir els dos noms que segueixen en la lluita per ser la millor veu sènior del país.

Abans de disfrutar de l’actuació dels dos finalistes juntament amb Helena Bianco, la guanyadora de la primera edició de ‘La voz senior’ i conèixer el guanyador, que serà elegit pel públic present en plató, els espectadors podran ser partícips de la graduació de primer any de ‘coach’ de Rosana, Pastora Soler i Bustamante. Antonio Orozco els entregarà un birret i el seu diploma corresponent.

Temes:

Antena 3 La Voz