En la semifinal

Així va reaccionar la nòvia de Pavón a l’assabentar-se en directe de la seva infidelitat amb Samira a ‘La casa fuerte’

Així va reaccionar la nòvia de Pavón a l’assabentar-se en directe de la seva infidelitat amb Samira a ‘La casa fuerte’
1
Es llegeix en minuts

La semifinal de ‘La casa fuerte’ va comptar amb un gir inesperat dels esdeveniments: la tòrrida trobada sexual entre Samira i Pavón. La parella de concursants es va ficar a la dutxa i va mantenir una relació sexual que al principi van negar i que posteriorment van confessar.

«No m’ho puc creure», se li va escoltar dir a Pavón des del bany. A més dels gemecs de la noia, el torero va exclamar: «Mira que ets pocavergonya». «¡Quin clau!», va dir després. Alhora que tots els espectadors descobrien aquesta nit de passió, Joi, la nòvia de Pavón, s’assabentava de la infidelitat en directe.

Notícies relacionades

«Parlaré amb ell en privat. M’he quedat gelada», va dir Joi en una videotrucada al programa. Tot i que Pavón encara no havia admès res, Jorge Javier li va advertir que estava «destrossat». «L’he vist diferent. M’he quedat...», va reconèixer ella, que porta dos anys de relació amb el torero, amb qui fins i tot tenia plans de casament, com van esmentar al plató.

«Jo no dubto que ell estigui enamorat de mi, però no sé què ha passat», deia la noia, que no volia entrar a valorar amb més detalls la infidelitat de la seva parella, que en un vídeo negava el que havia passat: «Jo ahir vaig arribar, em vaig dutxar. Jo sortia, ella es va quedar dutxant-se i jo em vaig quedar adormit al saló», li va explicar a Marta. No obstant, poc després, ell s’ensorrava en ple directe.