Amb ajuda de la policia

Chicote tanca un restaurant xinès a Saragossa: «És un pou de merda»

Chicote tanca un restaurant xinès a Saragossa: «És un pou de merda»
1
Es llegeix en minuts

En l’última entrega de ‘¿Te lo vas a comer?’, Alberto Chicote es va desplaçar fins a Saragossa per veure de primera mà les condicions d’un restaurant xinès que va acabar tancant amb ajuda de dos agents de la policia, que van acompanyar el xef fins al mateix local.

El cuiner va voler parlar amb un ciutadà xinès que viu a Espanya perquè li parlés sobre el menjar que se serveix en aquest tipus de restaurants: «Això un xinès a la Xina no ho ha vist mai», va assegurar. «Molta gent que es pensa que als restaurants xinesos no hi va ningú a controlar ni res», es va queixar Chicote.

Notícies relacionades

En un dels locals als quals va acudir, el cuiner no va poder evitar sorprendre’s: «¡Verge Santa! Sembla que hàbits de neteja no en tenen gaires», va dir. «Allà hi ha el menjar, aquí els ous i allà els bitxos. Si jo fos bitxo també voldria venir aquí perquè això és el paradís del bitxo», va dir al veure les condicions fastigoses del lloc.

«Això és un pou de merda on no es pot preparar res que la gent es mengi, perquè això és l’únic que té bon aspecte a tot el restaurant, que és el que rep el client», va afegir. La policia, que el va acompanyar a un dels establiments, va assegurar: «Vindrà un veterinari de Sanitat i l’hi tancarem».