A LES 22:00 HORES

‘La que se avecina’ a Telecino: Antonio Recio proposarà que Ongombo contragui matrimoni amb Carlota

A més, l’inquisitiu inspector García descobreix diversos membres de la banda amb una important partida de droga i els proposa trobar-los comprador per a la mercaderia

‘La que se avecina’ a Telecino: Antonio Recio proposarà que Ongombo contragui matrimoni amb Carlota
1
Es llegeix en minuts

Telecinco emet aquesta nit, a les 22:40 h, un nou capítol de la primera part de la temporada 12 de ‘La que se avecina’. En aquesta ocasió, l’inquisitiu inspector García (Alberto Ribalta) descobreix diversos membres de la banda amb una important partida de droga i els proposa trobar-los comprador per a la mercaderia.

D’altra banda, Amador es comença a sentir realitzat ajudant el proïsme en el Banc d’Aliments fins que el càrtel montepinarià es creua al seu camí i li complica la vida amb Inés (Gloria Ramos), la seva cap, diversa funcional.

Després que li informin de la malaltia de la seva mare, Babilauntubu (Teresa Evuy), Ongombo es planteja anar al Congo a visitar-la, però com que no té documentació és conscient que no podria tornar a Espanya. No obstant, a Antonio Recio se li acut una solució: que el jove contragui matrimoni amb Carlota i que la comunitat pagui les despeses del casament mitjançant una derrama.

Notícies relacionades

Mentrestant, Clara inicia un romanç amb Josito i Sonia comença a sortir amb Agustín. La tensió entre totes dues augmenta i acaba esquitxant les parelles.

Així mateix, Bruno, decidit a ser pare, proposa a Raquel que se sotmeti a una fecundació in vitro. Després de conèixer l’extravagant iniciativa del seu amic, Enrique farà tot el possible per frustrar el seu pla.