Nova temporada

Antena 3 llança la segona edició de ‘La voz senior’ contra ‘La casa fuerte’

El ‘talent show’ que busca «veus experimentades» tindrà com a rival el ‘reality show’ de Telecinco

Antena 3 llança la segona edició de ‘La voz senior’ contra ‘La casa fuerte’
1
Es llegeix en minuts

Antena 3comença a programar les seves apostes per a la temporada de Nadal. La cadena principal d’Atresmediaestrenarà dijous que ve, 10 de desembre, la segona edició de ‘La voz senior’,que en aquesta ocasió comptarà ambDavid Bustamante, Pastora Soler, Rosana iAntonio Orozcocom a ‘coaches’. 

Amb aquesta estratègia, Antena 3 enllaçarà dues versions del ‘talent show’ internacional, ja que aquesta nit se celebra lagran final de ‘La voz’amb Curricé, Paula Espinosa, Johanna Polvillo i Kelly com a candidats a la victòria. El programa tanca la seva segona edició a Atresmedia amb un balanç positiu, registrant una mitjana del18,2% de ‘share’ amb 2,3 milions d’espectadors.

Notícies relacionades

La cadena de San Sebastián de los Reyes reserva dijous a la nit per a ‘La voz senior’, buit que ha deixat lliure ‘La valla’ ara que s’ha acabat. El ‘talent show’ competirà amb ‘La casa fuerte’, que tot i que téun seguiment molt menorque en la primera edició, ahir a la nit es va disparar almàxim de temporadaamb un21,6% i més d’1,9 milions

‘La voz senior’, produït perBoomerang TV, seguirà buscant les millors veus experimentades del país. En aquesta temporada, nous concursants pujaran a l’escenari per provar sort davant els ‘coaches’ i demostrar el seu potencial. El talent, presentat per Eva González, vol donar una nova oportunitat a les veus que no van poder viure el seu somni quan eren joves o que volen tornar a pujar a l’escenari.

Temes:

Antena 3 La Voz