Dijous i divendres

Antena 3 aposta per doble entrega de ‘La Voz Senior’ i manté ‘TCMS’ diumenge

Antena 3 aposta per doble entrega de ‘La Voz Senior’ i manté ‘TCMS’ diumenge
1
Es llegeix en minuts

Antena 3 va a totes aquest mes de desembre. A la ja doble entrega de ‘Mujer’ els dilluns i els dimarts, la cadena suma dos ‘prime times’ més amb una mateixa aposta:‘La Voz Senior’.El ‘talent’ musical, en la seva versió amb majors de 65 anys,s’emetrà dijous a la nit i la de divendres.

La cadena ha decidit estrenar la segona edició aquest dijous, quan s’enfrontarà a ‘La casa fuerte’ a Telecinco. Però, a més, divendres arribarà la segona entrega de les audicions a cegues. En principi, i si no hi ha canvis,‘La Voz’ lluitarà pel lideratge contra Carlos Sobera i ‘Volverte a ver’, previst per tornar aquesta mateixa nit a Telecinco.

D’aquesta manera, ‘Tu cara me suena’ es manté, almenys una setmana més, diumenge a la nit.Tot i que el seu dia natural han sigut els divendres des de fa diverses edicions, la vuitena temporada del ‘talent’ d’imitacions tornava després de l’aturada per la pandèmia diumenge a la nit. Malgrat la fluixa arrencada, aquesta setmana ‘TCMS’ aconseguia el lideratge amb més del 15%, un bon senyal que podria haver motivat aquesta decisió.

Notícies relacionades

Amb la seva emissió doble, ‘La voz’ seguirà instal·lada els divendres a la nit, on la segona edició d’adults ha aconseguit grans dades. De fet, i malgrat el fenomen ‘Cantora: la herencia envenenada’, el concurs que presenta Eva González va aconseguir remuntar a la seva última gala fins a arribar a rècord de temporada amb un 20,8%.

En aquest segon curs de ‘La Voz Senior’ a Antena 3, el programa comptarà amb Bustamante, Pastora Soler, Rosana i Antonio Orozco com a ‘coaches’.Són quatre dels artistes més reconeguts a nivell nacional i internacional i formaran part de l’equip del programa d’Antena 3 per intentar buscar les millors veus sèniors.

Temes:

La Voz