VÍDEO

Juan y Medio sorprèn a Canal Sur per la quarantena de Felip VI: «¡Per la República!»

El presentador de ‘La tarde aquí y ahora’ va sorprendre l’audiència amb el seu espontani crit en directe

Juan y Medio sorprèn a Canal Sur per la quarantena de Felip VI: «¡Per la República!»
1
Es llegeix en minuts

El debat sobre la quarantena del rei Felip VIdesprés d’haver estat en contacte amb un positiu per coronavirus també va arribar fins al plató de ‘La tarde aquí y ahora’,programa que presenta Juan y Medio aCanal Sur. Enmig de la tertúlia, en la qual participaven les periodistes Carmen EnríqueziCarmen Pardo, l’andalús va sorprendre amb un inesperat crit que ha sigut molt comentat a les xarxes socials. 

«El més important és que el Rei ha acabat la quarantena, afortunadament en molt poc temps, en 10 dies», defensava Enríquez a l’espai. Un comentari que va donar peu que Juan y Medio respongués amb ironia: «És que els reis fan menys quarantena que els altres». «¡Per la República!», va exclamar a continuació per a sorpresa de les dues tertulianes. 

Notícies relacionades

«Si et poses a demanar la República jo marxo», va assegurar Enríquez mentre Pardo recolzava les seves paraules entre rialles: «Jo també». El presentador de la televisió andalusa va continuar mostrant el seu descontentament per la breu quarantena de Felip VI:«T’ho dic seriosament, un rei que només està 10 dies de quarantena... N’hi ha d’estar més, el que sigui»

No obstant, Enríquez rebatia la seva postura, afirmant que el monarca ha estat confinat el temps necessari: «No, Juan, no és així». «Això està mal fet. ¿Resulta que el coronavirus del Rei dura menys?», es va preguntar el presentador mentre Pardo explicava que no l’ha tingut

Temes:

Juan y Medio