VÍDEO

La tensa topada de Gonzo i Hermann Tertsch en ‘Salvados’: «Vostè ja em fa mandra»

El periodista de La Sexta va coincidir amb l’eurodiputat de Vox en un congrés europeu de la ultradreta al qual va assistir a Roma

La tensa topada de Gonzo i Hermann Tertsch en ‘Salvados’: «Vostè ja em fa mandra»
1
Es llegeix en minuts

Gonzo va viure un moment carregat de tensió en l’última entrega de ‘Salvados’, en la qual es van analitzar els vincles de Vox amb la ultradreta mundial. Després de desplaçar-se fins a Roma, ciutat on es va celebrar un congrés europeu de la ultradreta al febrer,el periodista va coincidir amb Hermann Tertsch, que es va mostrar distant amb ell al ser preguntat: «Vostè ja em fa mandra».

Quan li va preguntar sobre què buscava la formació d’ultradreta en aquest congrés, Tertsch es va esplaiar més i va definir aquest esdeveniment com un acte de «gent molt intel·ligent i culta, que diu les veritats molt serioses».

Notícies relacionades

«Viktor Orbán va dir que mentre ell sigui primer ministre, Hongria no serà refugi per als immigrants i que els tornarà sempre als seus països», va recordar Gonzo abans de llançar la seva següent pregunta a Tertsch. «¿Hi està d’acord?», va preguntar el periodista a l’eurodiputat, que va contestar acusant«l’extrema esquerra i els seus agents» de traficar amb persones «que no són ni refugiats, ni exiliats, ni nàufrags ni res semblant».

«Crec que la immigració ha de ser legal i no utilitzant subterfugis com aquests ni un negoci en expansió com ho són aquests xiringuitos de la ultraesquerra per tenir una nova esclavitud», va assegurar Tertsch, abans d’entrar en un ascensor i demanar al conductor de ‘Salvados’ que no hi entrés. «Per descomptat, no tinc cap interès a compartir ascensor amb vostè», li va contestar Gonzo, donant-li un sonor tall per concloure aquesta tensa trobada.