A LES 22.00 HORES

Cristini, Rebeca, Marta i Albert es juguen la quarta expulsió a ‘La casa fuerte’

El programa celebrarà, a través d’un joc, un nou assalt que protagonitzaran una parella de residentes i una d’acampats

Telecinco emet aquesta nit, a les 22.00 hores, una nova gala de ‘La casa fuerte’. En aquesta ocasió, Rebeca Pous, Cristini, Marta Peñate i Albert lluitaran per no convertir-se en el quart expulsat del ‘reality’, deixant el lloc a una nova concursant, que s’afegirà a la convivència formant parella amb el nominat que aconsegueixi salvar-se de l’expulsió.

També tindrà lloc un nou intent d’assalt a través d’un joc en què participaranuna parella de residents, la més mal valorada pels seus companys en la junta, i la parella d’acampats a qui aquest duo decideixi desafiar.Els perdedors del duel s’integraran entre els acampats, corrent el risc de ser nominats. Els guanyadors es quedaran amb l’habitació i els diners acumulats a la seva caixa forta. A més, els acampats podran triar la parella resident immune al pròxim assalt.

Entre les imatges més destacades que es veuran al llarg de la vetllada hi haurà les que mostraran com s’ha pres Isa els dubtes d’Asraf sobre el seu futur casament i com han afectat en la convivència els esdeveniments de l’última gal·la, en què Tony i Aurah es van convertir en residents i van aconseguir la suite i Cristini i Rebeca van passar a ser acampades, a banda de nominades.

Cristini, Rebeca, Marta i Albert es juguen la quarta expulsió a ‘La casa fuerte’
1
Es llegeix en minuts