Després de la seva infidelitat

El Jesé truca per sorpresa a ‘La casa fuerte’ per parlar amb l’Aurah: «Has de guanyar»

La concursant va revelar fa uns dies que el futbolista li havia sigut infidel amb una amiga seva

El Jesé truca per sorpresa a ‘La casa fuerte’ per parlar amb l’Aurah: «Has de guanyar»
2
Es llegeix en minuts

Aurah Ruiz,l’última concursant a incorporar-se a’La casa fuerte’, va rebre aquest dijous una inesperada trucada que la va deixar impactada tant a ella com a tots els espectadors. El futbolistaJesé Rodríguezes va posar en contacte ahir a la nit amb el programa per xerrar amb la seva parella enmig de la crisi que passen. La jove revelava fa uns dies quehavia agafat el seu nòvio sent-li infidel amb una amiga seva abans d’entrar al concurs. 

Al veure que l’Aurah ha tingut uns dies de davallada, el Jesé va decidir trucar al ‘reality’ que presentaJorge Javier Vázquez. «Bona nit, bebè», va començar dient davant la seva nòvia, que no es podia creure que estava sentint la seva veu: «¿De debò? Parla. ¿De debò que ets tu, bebè? No m’ho puc creure. ¿Ets tu?». 

«¡Qui vols que sigui! Clar que soc jo. Tenim poc temps. Ja que ets allà dins has de guanyar. El Nyan (el fill que tenen en comú) està superbé, tot està bé», va dir el futbolista sense embuts. «No sé què dir-te perquè no m’ho puc creure, però soc feliç», va assegurar la jove. 

Jesé: «És la primera vegada que un futbolista fa això»

Durant la trucada, el Jesé li va donar ànims perquè seguís en el concurs: «Tot està bé.Si estàs feliç continua, si no ho estàs no estàs obligada a seguir. Però si ets allà, lluita fins al final. Vull que siguis feliç». No obstant, l’Aurah va recordar que encara tenen «una conversa pendent». «Clar que sí, amor meu. Però has de guanyar», va apuntar ell. 

Notícies relacionades

«Jo ho faré bé, ¿però tu ho faràs bé?», va preguntar l’Aurah, i el Jesé li va respondre amb un rotund «sempre». Minuts després, Jorge Javier Vázquez hi va intervenir per fer una valoració d’aquesta sorprenent conversa: «Ella encara no s’ho creu i s’ha quedat bloquejada.Per ella és impensable que hagis entrat en un programa de televisió». 

«És normal. És la primera vegada en la història que un futbolista ho fa», va recordar el Jesé. «Només vull que faci les coses bé.Vull que em respecti, jo l’estic respectant. Només vull dir això. Quan surti espero que tinguem una conversa per aclarir-ho tot. Que no deixi que cap persona li faci mal a la família», va dir l’Aurah.