ES PRESENTA AL BUFET LLIURE

Chicote, al restaurant que va intoxicar 100 persones: «¿No hi ha ningú responsable? Potser per això passen coses»

En l’última entrega de ‘¿Te lo vas a comer?’, el xef va acudir al restaurant Dragon Sushi, que no va voler donar explicacions

Chicote, al restaurant que va intoxicar 100 persones: «¿No hi ha ningú responsable? Potser per això passen coses»
1
Es llegeix en minuts

L’última entrega de ‘¿Te lo vas a comer?’ en La Sextava tenir un cas molt particular:un restaurant que va intoxicar més de 100 persones. Els afectats van acudir a un bufet lliure japonès, Dragon Sushi, a Palma, i van patir un brot de salmonel·losi. El restaurant va ser tancat per la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears i va tornar a obrir, i Alberto Chicote va decidir presentar-se allà.

Notícies relacionades

El xef va acudir al lloc i va preguntar a un dels empleats la seva versió sobre la intoxicació que va produir-se mesos enrere. Aquest home va assegurar que no hi havia cap encarregat que pogués atendre’l: «No, és que aquí no acceptem...». «¿No hi ha ningú que estigui al càrrec? ¿Un encarregat? Això està deixat de la mà de Déu», es va queixar.

L’empleat li va dir llavors que desconeixia quan vindria l’encarregat. «¿No hi ha ningú responsable aquí?», va insistir Chicote.«Potser és per això que passen coses», va dir més seriós el xef mentre l’empleat li tancava la porta. «¿Vostè sap el que va passar?», va tornar a preguntar el cuiner, que es va acostar a uns comensals per preguntar-los per les seves sensacions. «Si l’han tornat a obrir és perquè ja deuen haver millorat el seu error», va dir una noia davant la incredulitat del xef.