MOMENT INCÒMODE

Tom Brusse la fa grossa a 'La casa fuerte': anomena Melyssa a Sandra en plena discussió

El concursant va ficar la pota al dir el nom de la seva exparella durant la gala d'ahir a la nit

casa-fuerte

casa-fuerte

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació entre Tom Brusse Sandra es troba en la corda fluixa. Ahir a la nit, durant l’emissió de ’La casa fuerte: código secreto’ a Telecinco, la parella va deixar clar que no està passant per un bon moment. Una crisi que ahir es va agreujar pel desafortunat lapsus de Tom que va deixar sense paraules la seva nòvia, els seus companys i Sandra Barneda, presentadora del ‘reality’. 

Tot va començar després que el programa emetés unes imatges de l’última discussió de la parella en el concurs. «Estic molt atabalada, estic saturada. Em passo tot el dia pensant en la família i tinc un cúmul de coses al cap», va explicar Sandra mentre es posava a plorar: «Tinc un problema, no puc parar de pensar. Intento distreure’m però és complicat, perquè estem tancats». 

«Sento que la meva relació ha canviat i tinc por», va reconèixer Sandra, que no se sent compresa per Tom: «Puc entendre que no li agradi veure’m malament, però si quan estic malament s’emprenya en lloc d’entendre’m...».  

«No penso que la nostra relació hagi canviat, però aquí tot és més intens», va respondre Tom. Va ser al segon vídeo quan el jove va ficar la pota canviant el nom de Sandra pel de la seva ex: «No m’és fàcil veure la meva parella trista o atabalada. I amb Melyssa... ¡Ai, perdona’m!»

 La cara de Sandra, que continuava afectada per aquesta situació, va canviar per complet al sentir que Tom l’acabava d’anomenar Melyssa. Ell va intentar donar explicacions sense gaire èxit: «Quan veig Sandra penso en Melyssa». Una afirmació que va sorprendre encara més a tots els presents. 

Notícies relacionades

No obstant, Tom s’estava referint a Sandra Barneda, que també va presentar ‘La isla de las tentaciones’: «Quan et veig a tu penso en l’illa». «Ah, ja, és clar. Això de Sandra i Sandra ens ha jugat una mala passada. Però no sé si Sandra ho entendrà», va respondre la presentadora de ‘La casa fuerte’. 

«Mira, ho sento. Al veure Sandra em sentia a l’illa. Perdona’m», va dir Tom a la seva nòvia, que continuava plorant i molt nerviosa per tot el que estava passant. «És un cúmul de coses. El vídeo, l’equivocació d’ara...», va reconèixer la jove.